DUHOVNE VJEŽBE NA INTERNETU - DVonline

 

     Nakon Prostora Duha, web stranice koja nudi svakodnevnu molitvu preko interneta, duhovne vježbe na internetu - DVonline - novi su medijski projekt hrvatskih isusovaca. DVonline nadahnute su ignacijevskom duhovnošću sa željom da se široj publici korisnika interneta omogući pristup dubljem i osobnijem molitvenom iskustvu.
Kroz nadolazeću korizmu, od 25. veljače do 12. travnja, sudionici DVonline imat će prilike razmatrati za njih posebno izabrane biblijske tekstove i pripremljene meditacije. Kroz ove duhovne vježbe bit će praćeni podrškom ekipe animatora kao i ostalih sudionika na, za tu priliku otvorenom internetskom forumu. Osobe koje budu sudjelovale u DVonline svaki će tjedan primiti e-mail sa svim potrebnim uputama i korisnim savjetima za svoj molitveni život.
Sve one koji su spremni za jednu duhovnu pustolovinu pozvani su da posjete internet stranicu Prostora Duha ( www.isusovci.hr/prostorduha ) gdje mogu saznati više informacija i prijaviti se na Dvonline. Prijave traju do početka korizmenog vremena.

IKA