Malonogometna ekipa

 

 

PRVACI I NAJBOLJI U ZAGREBU. OSVOJENA JE 1. KMNL BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC

 

   EKIPA SV. IVANA XXIII., PAPE UVJERLJIVO JE OSVOJILA KATOLIČKU MALONOGOMETNU LIGU.

Sezona je počela odustajanjem jedne ekipe iz naše župe pa su neki igrači pridruženi ekipi koja je prošle sezone osvojila 3. mjesto, a ekipi su pridružena i dodatna igračka pojačanja radi poboljšanja prošlogodišnjeg rezultata.

Od početnih utakmica i kraćeg uigravanja, krenulo se s(p)retnim pobjedama, no vidjelo se da potencijal i kvaliteta postoje. Uz optimizam bio je prisutan i oprez jer su najjače utakmice i suparnici tek slijedili. Prava snaga i zajedništvo vidjelo se 3. kolu, koje je u napetoj i uzbudljivoj utakmici, završilo pobjedom protiv prošlogodišnjeg prvaka župe sv. Josipa. Jesenski dio završen je bez uvjerljivo i bez poraza, pa su nade i očekivanja rasli tijekom zimske stanke. Proljetni dio je odigran još bolje jer su pobjeđeni i ostali favoriti - 2 ekipe iz župe sv. Petra.

Sezona je završena 13.5.2017. nakon 12 utakmica, bez poraza (7 bodova ispred ekipe iz Španskog), tek s jednom nerješenom utakmicom, a naslov prvaka osiguran je prije zadnjeg kola, s najmanje primljenih golova i najboljom gol-razlikom. Ostvaren je vrhunski sportski rezultat i ponovno, nakon 2012., naša je župa najbolja u zagrebačkoj nadbiskupiji!!!

Osim toga, osvojene su i pojedinačne nagrade:

Najbolji golman: Filip Tomić

Najbolji igrač: Kristijan Kahlina

BRAVO DEČKI!

No, ono što je i važnije od sportskog rezultata, cijelu sezonu ekipu je krasilo zajedništvo, prijateljstvo, međusobno razumijevanje, pomaganje i pozitivan pristup. Uz redovite dolaske na utakmice, u velikom su broju igrači sudjelovali i na duhovnim susretima koji su i ove sezone bili organizirani.

Pobjednike i članove ekipe možete vidjeti na slici:

 

 

PRVACI U SEZONI 2016/17 SU:

Željko Petrinjak, Kristijan Kahlina, Filip Tomić, Danijel Župan, Silvestar Karamatić, Marko Župan, Ivan Mueller, Alen Crnić, Cirilo Palić, Tomislav Ćibarić, Danijel Kahlina; nedostaju: Antonio Mihaljević, Mihael Juranović, Tomislav Siketić, Tomislav Gašparović i Krunoslav Smoljak.

 

Ukoliko želite detaljnije pratiti rezultate naših malonogometaše posjetite stranicu: www.pastoralsportasa.hr

 
ARHIVA