HODOČAŠĆE NAŠE ŽUPE: PUTEVIMA PAPE IVANA XXIII.

(ITALIJA: SOTTO IL MONTE; BERGAMO; PADOVA; VENECIJA)

20. - 22. 10.2023

 

Detaljni plan hodočašća:

Petak, 20.10. ( 1. dan)

Polazak iz Zagreba (ispred župne crkve) u 4:30. Dnevna vožnja kroz HR, SLO i IT do mjesta Sotto il Monte (rodno mjesto pape Ivana XXIII.) Razgled rodne kuće, oratorija i svetišta. Sveta Misa i slobodno vrijeme za vlastite potrebe i pobožnosti. Vožnja do hotela u okolici. Večera i noćenje.

Subota, 21.10. ( 2. dan)

Doručak. Odlazak u Bergamo. Razgled Gornjeg grada i katedrale. Sv. Misa u subotu bit će u Bergamu ili kasnije u Padovi. Vožnja do Padove. Razgedavanje Trga Prato della Valle, bazilike sv. Justine i svetišta sv. Antuna Padovanskog. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Odlazak u hotel u okolici Padove. Večera i noćenje.

Nedjelja, 22. 10. (3. dan)

Doručak. Odlazak u Padovu u svetište sv. Leopolda Bogdana Mandića. Razgled svetišta i sv. Misa. Vožnja do Venecije. Odlazak na Trg sv. Marka. Razgled i slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Vožnja kroz IT i SLO do Zagreba. Dolazak u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 335 EUR

ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, vožnja brodom po Veneciji do Trga sv. Marka, obroci: doručak i večera te noćenja po programu u hotelu ***, duhovno i stručno vodstvo, troškove organizacije putovanja, jamčevinu turističkih aranžmana polica br. 45-7002927076 i osiguranje od odgovornosti polica br. 11-7002927088 kod Uniqa osiguranja

PRIJAVE I UPLATE: U ŽUPNOM UREDU, NAJKASNIJE DO 17. RUJNA