POPIS ŽUPLJANA

 

     Molimo sve župljane koji do sada nisu predali popunjene kartice sa svojim osnovnim podacima da to učine što je moguće prije kako bismo imali potpuniji uvid u broj i stanje župljana naše župe.

Ti podaci su važni, ali i korisni pogotovo kada je riječ o primanju i pripravi za sakramente, napose krštenja, sv. potvrde, ženidbe kao i sakramenta bolesničkog pomazanja.

Podsjećamo, župljani župe Bl. pape Ivana XXIII. su svi oni koji stanuju na području župe više od tri mjeseca bez obzira gdje su prijavljeni.

Popunjenu karticu možete predati pri dolasku u kapelu sv. Lovre ili ostaviti u poštanskom sandučiću ispred Kapele. Podatke koji vam trenutno nisu dostupni možete tijekom godine prikupiti i naknadno predati u župni ured. Gdje ima više članova obitelji, podatke upišite na dodatnom papiru.

Ako iz nekog razloga niste dobili ovaj dopis o popisu župljana, možete ga pročitati na dolje naznačenom linku, i jednako tako ispisati karticu koju trebate popuniti. Ukoliko nemate tu mogućnost molimo da dopis zatražite u kapeli sv. Lovre iza bilo koje od sv.Misa ili u uredovno vrijeme župnog ureda (svakoga dana od 17do 18h).

Hvala!

 

POPIS ŽUPLJANA (dopis župnika)

POPIS ŽUPLJANA (kartica)